La Fundació Sambori –amb la col·laboració de la Universitat d’Alacant, Universitat Jaume I, Universitat Miguel Hernández d’Elx, Universitat Politècnica de València i Universitat de València – convoca el Setzè Concurs Universitari de Narrativa Curta en Valencià PREMI SAMBORI 2019, adreçat als estudiants de les universitats públiques valencianes.

El termini finalitza el divendres 8 de març de 2019.

Descarrega les bases i ompli el formulari de participació.

Bases i Formulari de participació

BASES

1. Poden participar en aquest concurs tots els estudiants matriculats en el curs 2018-2019, en qualsevol de les titulacions (graus, màsters i doctorats).

2. Només es pot presentar una obra per autora o autor la qual ha de ser original, inèdita, no premiada ni pendent de resolució en cap altre concurs i amb una qualitat lingüística adequada al nivell. Les obres poden ser d’autoria col·lectiva.

3. Les obres han de tenir una extensió entre 1 i 5 pàgines DIN A4, i s’han de presentar escrites en valencià i amb l’ordinador, en font Arial, en cos 12 i amb un interlineat d’1,5 espais. Els treballs s’han de lliurar en paper i en suport informàtic.

4. Cal presentar les obres per triplicat fins al 8 de març de 2019, inclòs, pels dos mitjans següents:

  • Personalment o per correu postal a la Fundació Sambori (C/ Arquitecte Artal, 3A – baix, 46450 Benifaió). Han d’anar dins d’un sobre tancat, on s’ha d’escriure el text següent: “Setzè Concurs Universitari de Narrativa Curta en Valencià Sambori”, i l’adreça. Dins d’aquest sobre cal incloure el full de participació i el treball per triplicat.
  • També s’han d’enviar per correu electrònic a l’adreça treballs@sambori.net. L’obra ha d’anar en un fitxer adjunt, amb el mateix títol de l’obra, mentre que les dades de l’autor
    o autora (que s’assenyalen al full de
    participació) han d’anar en un altre fitxer amb el nom de “full de participació”.

5. El Jurat Sambori Universitari estarà format per les persones que la Fundació Sambori designe entre el món universitari.

6. L’acte de lliurament dels Premis Sambori serà a finals de maig de 2019. Podreu trobar-ne tota la informació en la web del Sambori.

7. El Jurat concedirà tres premis principals. El primer premi estarà dotat amb 1.000 euros; el segon, amb 750, i el tercer, amb 500. Si hi ha accèssits, estaran dotats amb 250 euros cadascun. Els relats guanyadors i els accèssits es publicaran dins de la col·lecció “Arc de Sant Martí” que edita la Fundació Sambori i també es podran publicar en la web de la Fundació Sambori.

8. Els drets de publicació de les obres
guanyadores formaran part del patrimoni de l’organització del concurs. No obstant això, els guanyadors podran fer ús dels textos sempre que facen constar el guardó rebut.

9. El Jurat Sambori Universitari resoldrà totes les qüestions no previstes en aquestes bases.

10. La resolució del jurat serà inapel·lable.

Alacant, Benifaió, Castelló de la Plana,
Elx i València,
1 de desembre de 2018