sambori
XXI Concurs de Literatura en Valencià – Premi Sambori 2019

Ha arribat el gran dia, estem en l’última fase del Concurs de Literatura en Valencià i del XVIé Concurs Universitari de Narrativa Curta. Dissabte 25 de maig a les 11:15 hores, celebrem el lliurament de premis al Paranimf de la Universitat d’Alacant.

Marian Villaescusa serà l’encarregada de conduir l’acte. També es comptarà amb l’actuació del mag Rubén Aparisi i la interpretació musical de Marcel el Marcià i la Colla de Dolçainers i tabaleters Larraix del Campello. Com convidats a l’esdeveniment estan Maria Majó i Clavell de la Junta Nacional d’Omnium Cultural, Cristina Torres del Servei de Llengües de la Universitat d’Alacant, Miquel Forcada representant d’Esquerra Republicana d’Alacant, Sílvia Colomer de la Universitat Politècnica de València, Josep Roca Coordinador d’Escoles en Valencià de la Costera, Sonia Caparrós memebre de la Coordinadora de la Costera, Vicent Font Coordinador del Guaix, ací com la presidenta i el vicepresident de la Fundació Sambori, Laura Font i Àngel Martí

PLÀNOL